JAKE GYLLENHAAL ASKERLİĞE GERİ DÖNÜYOR

JAKE GYLLENHAAL ASKERLİĞE GERİ DÖNÜYOR


The Lost Airman


En son 28 Haziran’a Netflix’in Okja isimli filmi ile ekranlara gelecek Jake Gyllenhaal, The Lost Airman isimli film ile bu sefer Amazon tarafında yer almaya hazırlanıyor.

images

Son yıllarda Nightcrawler, Prisoners, Enemy ve Nocturnal Animals gibi başarılı yapımlarda yer alan Jake Gylenhaal, End Of Watch ve Birdman gibi filmlerin yapımcısı John Lesher ile yeni bir proje için tekrar bir araya geliyor. Seth Meyerowitz’in The Lost Airman: A True Story of Escape from Nazi-Occupied France isimli çok satan romanından uyarlanacak hikayede Gyllenhaal, İkinci Dünya Savaşı’nda Fransa’da uçağı düşen ve Fransız askerlerinden kaçmak için bir çiftlik evine sığınan iki Amerikan askerinden birini canlandıracak.

Sığındığı ev sahibinin bağlantıları sayesinde ve direnişçilerin de desteğiyle Gestapo’dan kaçırılıp ülkesine dönme hikayesini anlatacak filmin yönetmen ve senaryo kısmına ekibe dahil olacaklar hakkında henüz bir bilgi yok. Ama John Lesher’in projede bulunması ilerleyen dönemde bir çok ünlü ismi projenin içinde göreceğimize dair bir ışık yakıyor.