16 EYLÜL CUMARTESİ AKŞAMI THE FIELD VE COMA’YLA RANDEVUN VAR!

16 EYLÜL CUMARTESİ AKŞAMI THE FIELD VE COMA’YLA RANDEVUN VAR!


Sakın kaçırma!


Oh, sonunda sezon açıldı! Artık “Hafta sonu ne yapsam ya? Yine mi aynı yere gideceğiz?” derdine son veriyoruz ve “Bu zamanlar bir daha gelmeyecek, eğlenelim!” diyerek kendimizi konserlere adıyoruz. Line-up’lar bu kadar güzel olunca başka bir seçeneğimiz de yok aslında. Canlı canlı dinlemek için ölüp bittiğimiz gruplar ayağımıza kadar geliyor! Bir müzikseverin hayalleri de böylece gerçek oluyor!

Haydi bu hafta sonunu ele alalım. Cuma akşamı işten çıkmışsın, arkadaşlarınla bir mekanda birkaç kadeh bir şey içmişsiniz. Kendinizde o kuvveti bulmuşsanız belki bir konsere de gitmişsiniz. Cuma akşamı yatağına yatıyorsun ve haftanın yorgunluğunu atmak üzere güzel bir uyku çekiyorsun. Cumartesi sabahı kahveni içtikten sonra güzel bir kahvaltı yapıyorsun; sonra bir film izliyor, kitabından birkaç bölüm okuyorsun. Farkında olmadan akşam olmuş, arkadaşların sana mesaj atıyor; “Ee bu akşam neredeyiz?” diye soruyorlar. Etkinlikleri düşünüyorsun, internetten araştırıyorsun ve evet, işte aradığın etkinlik orada!

İsveç’in techno’daki en yetenekli isimlerinden Axel Willner‘in projesi The Field ve elektronik müziğin en güzel halini önümüze getiren plak şirketi Kompakt‘ın en önemli gruplarından Köln çıkışlı Coma, 16 Eylül akşamı, yenilenen konseptiyle Garaj sahnesinde olacak! İki isim de ayrı ayrı katıldığı festivallerde, etkinliklerde sold-out olan performanslarıyla techno’nun, elektronik müziğin en kaliteli halini dinleyicilerle paylaşıyor. Üstelik 16 Eylül’de ikisi de performanslarını “live” olarak gerçekleştirecekler!

Arkadaşlarına da haber veriyorsun, Garaj’ın önünde içkilerinizi yudumlarken konser saatini beklemeye başlıyorsunuz. İçeride sizi o kadar güzel bir ortam karşılıyor ki sigara da içmeseniz dışarı çıkmazsınız bile.

Warm Up için içeri girdiğinizde Partapart‘ın en sevilen gruplarından Astrofella sizi karşılıyor. Her şey o kadar güzel ki devamının nasıl olacağını merak ediyor, içeceğini tazelemek üzere bara yöneliyorsun. Geri döndüğün zaman sahnede 4 kişilik ekibiyle Coma‘yı buluyorsun. Dinledikçe “Moderat’ı çok seviyordum ama şimdi Coma’ya aşık olabilirim.” diye düşünüyorsun. Sahne arkasındaki görsel şov bile sizi büyülemeye yetiyor. Coma, kalbini hızlandırmış, seni bu denli büyülemişken sahneye tek kişilik dev kadrosuyla The Field çıkıyor. Artık bu kadar heyecanı kaldıramayacağını düşünürken İsveç’ten gelen o müthiş adam, etrafındaki her şeyin daha güzel görünmesini sağlıyor! After party’de de eğlenceye kaldığın yerden devam ediyorsun.

İyi ki miskinlik yapıp evde kalmamışım, böyle bir geceyi kaçırdığımı bile asla bilmeyecektim!” diyor ve kararın için kendini tebrik ediyorsun.

Biz de seni tebrik ediyoruz. 16 Eylül akşamı gerçekleşecek The Field + Coma etkinliğinin biletleri için de seni BURAYA alıyoruz!

Etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi için BURAYA tıklaman yeterli.