FRANSIZ ELEKTRONİK MÜZİK İKİLİSİ AGAR AGAR 23 EYLÜL’DE GARAJ’DA!

FRANSIZ ELEKTRONİK MÜZİK İKİLİSİ AGAR AGAR 23 EYLÜL’DE GARAJ’DA!


Elektronik müziğin kalitelisi...


Play Tuşu ve Garaj ortaklığı bu hafta sonu iki güzel ismi birden ağırlıyor, hep birlikte kaliteli müziğin sahnede nasıl hayat bulduğuna bir kere daha şahit olacağız! İsimlerden ilkinden biraz önce bahsetmiştik, Samaris. İkinci isim ise canlı performansını uzun zamandır merakla beklediğimiz Fransız ikili Agar Agar!

Clara Cappagli ve Armand Bultheel‘den oluşan Agar Agar, geçtiğimiz yıl yayınladığı Cardan EP’si ile bir anda kaliteli elektronik müzik severlerin radarına girmeyi başardı. DJ setlerde, mekanlarda, Spotify Discover Weekly listelerinde duymaya başladıkça “Kim bunlar, ne yer, ne içerler de bu kadar güzel müzik yaparlar?!” diye sormaya başladık. 5 şarkılık mini albüm tadındaki Cardan‘ın başarısının üstüne bir de You’re High adlı single yayınladılar, oturduğumuz yerde mest olmaya başladık.

Artık Agar Agar’ı canlı canlı dinlemeliydik ve bilin bakalım ne oluyor? Bu cumartesi akşamı, kaliteli müziğe en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanda Agar Agar ve Samaris’i Garaj sahnesinde izliyor, dinliyoruz!

Hazır 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyamız da devam ederken Agar Agar + Samaris konserini kaçırmayın! Biletler Biletix ve Garaj’da!

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için seni BURAYA alalım.

Haydi, koş!