GAME OF THRONES’UN FİNAL SEZONU 2019’DA

GAME OF THRONES’UN FİNAL SEZONU 2019’DA


Gelsin artık n'olur yeter!


Neredeyse bütün dünyanın izlediği, herhangi biriyle muhabbet etmeye çalıştığınızda, hiç ortak noktanız yoksa bile bu konuda yardımcı olan, 7 senedir bizi kendine hayran bırakan Game Of Thrones‘un 8. ve final sezonuyla 2019’da buluşacağız.

game-of-thrones-prequel-series-jane-goldman1

Night King‘in Duvar‘ı yıkıp, Westeros‘u ve Yedi Krallık‘ı birbirine katmaya geldiği 7. sezon finalinin üzerinden yaklaşık bir sene geçmesine rağmen, daha yeni yapılan açıklamada dizinin final sezonunu en erken, 2019’un ilk yarısında izleyebileceğimiz açıklandı. Bu açıklama duvara kafa atma veya hemen yanımızdaki kişiye uçan tekme atarak onu paralize etme gibi sinir, hüzün, mutluluk ve sevinç duygularını bir arada yaşamamızı sağladı.

Evet dizi bitiyor ama hikayenin öncesini anlatacak prequel’lerin çekileceği de açıklandı. Bu da mutluluk verici bir haber ama ne zaman izleyebileceğiz, ne anlatacak, hangi karakterler olacak, hangi zamanda geçecek gibi bir sürü soruyu da beraberinde getirdi. Tabii ki de bunlarla ilgili şu an için yapılan hiçbir açıklama yok. Bizim de bu konuyla ilgili yapacak pek fazla bir şeyimiz olmadığı için dizinin 8. sezonu gelene kadar eski sezonları baştan sonra tekrar izlemek ve internette dolaşan hayran teorilerini okumak, yapılabilecek en mantıklı şey.