JASON MOMOA APPLE’IN YENİ PROJESİNDE BAŞROLDE

JASON MOMOA APPLE’IN YENİ PROJESİNDE BAŞROLDE


See


Şu ana kadar Apple‘ın stream servisinden bir bölüm bir şey dahi göremesek de, kağıt üzerinde kaliteli içerikler üreten, üst düzey bir stream platformu olma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

jason

Apple’ın son açıklanan projesi See‘de, Jason Momoa‘nın başrolde olacağı açıklanırken; dizinin yaratıcısı ve yapımcısının Peaky Blinders‘ın yaratıcısı Steven Knight, yönetmeninin Hunger Games ve Red Sparrow‘da yönetmenlik koltuğunda oturan Francis Lawrence olmasıyla ufak çaplı bir heyecan dalgası yaratıldı. Proje, konusu ve hikayesi itibariyle de kamera arkasındaki ekibi gibi sağlam bir izleyici kitlesi edinecek gibi duruyor.

10 bölümlük yapım, gelecekte herkesin görme yetisini kaybettiği bir dünyada geçecek. İnsanların normal yaşantılarını görme yetilerinden yoksun bir şekilde devam ettirmeleri için avcılık, inşaat ve hayatta kalma becerilerini farklı şekillerde yapmaya başlamalarını anlatacak See, bu esnada dünyaya gelen ve görme yetileri sağlam olan ikiz bebekler ortalığı kaotik bir hale sokmasıyla başka bir yöne doğru evrilecek

Jason Momoa’nın korkusuz bir savaşçı (sürpriz bir rol, şaşırtıcı!) olacağı dizinin ne zaman yayınlanacağı hakkında şimdilik bir bilgi paylaşılmadı.