STRANGER THINGS’İN YENİ SEZONU İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ

STRANGER THINGS’İN YENİ SEZONU İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ


Ama beklediğimize değecek


Geçtiğimiz sene dizide Chief Hopper rolünde izlediğimiz David Harbour “Yeni sezon için bu sefer birazcık beklememiz gerekecek” açıklamasını yaparak bizleri meraklandırmıştı. Ama bu açıklamanın üzerine de resmi yollardan bir doğrulama gelmemişti.

dustin

İşte o açıklama, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir panelde dizinin önceden planlanan zamandan ufak bir gecikme yaşayacağını açıklayan Netflix yöneticileri, dizinin yeni sezonunun bütün bu gelişmelere rağmen beklemeye değer olduğunu paylaştı. Duffer kardeşlerin ellerinden gelenin en iyisini yapmak için biraz daha beklemeyi tercih ettiğini açıklayan Netflix yönetim grubu, aynı zamanda dizinin son teknoloji görsel efektlerle de seyirci karşısına çıkacağını paylaştı. Yayın tarihi için şimdilik ve son olarak 2019’u gösteren Netflix tarafı, tam olarak bir tarih vermekten de kaçındı.

2019’un ilk yarısında Game of Thrones’un heyecanla beklenen final sezonun karşısına çıkar mı yoksa ne var ne yok süpüreyim diyerek 2019’un ikinci yarısında tek başına reyting şov mu yapar bilemeyiz ama 80’lerin en şov dönemlerine gelen ve artık hikayenin nasıl bir yöne çevrileceğini merak ettiğimiz Stranger Things’e bir an önce kavuşmak istiyoruz.