greta gerwig’in all-star kadrolu yeni filmi little women’dan ilk kareler

greta gerwig’in all-star kadrolu yeni filmi little women’dan ilk kareler


oscar sezonunun iddalı adayı


1868 ve 1869 yıllarında iki kitap halinde yayınlanan Louisa May Alcott‘un ünlü romanı Little Women‘ın Greta Gerwig tarafından beyaz perdeye uyarlanacak sinema filminden ilk kareler basınla paylaşıldı.

Lady Bird filmiyle büyük beğeni toplayan Greta Gerwig’in hem senaryosunu yazıp hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Little Women, Amerikan İç Savaşı sonrasında dört kız kardeşinin hikayesinin anlatacak. Yeni projesi için Meryl StreepEmma WatsonSaoirse Ronan, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk ve Louis Garrel’den oluşan yüksek bütçeli bir kadro oluşturan Gerwig, ödül sezonu için iddialı bu kadroyla bütün dikkatleri üstüne toplamış durumda.

25 Aralık’ta vizyona girecek filmden bugüne kadar kadrosu ve konusu dışında bir detay görmemiş ve duymamıştık. Bugün paylaşılan fotoğraflar ise filmden tam da görmek istediğimiz şeyleri bize veriyor. Başarılı bir oyuncu kadrosunun yanına detaylıca çalışılmış bir dönem filmi havasını oturtan Gerwig’in cebindeki sürprizler bununla da bitmiyor.

The Grand Budapest Hotel, Isle of Dogs, The Shape of Water, Harry Potter and Deathly Hallows gibi filmlerin müziklerini besteleyen iki Oscarlı Alexandre Desplat’ı ekleyen Gerwig; Lady Bird ile elde ettiği En İyi Film Oscar Ödülü adaylığına bir kez daha ulaşırsa şaşırmayız.