shia labeouf ve dakota johnson’lı the peanut butter falcon’dan fragman

shia labeouf ve dakota johnson’lı the peanut butter falcon’dan fragman



Prömiyerini 2019 SXSW Film Festivali’nde yapıp bir de üstüne Seyirci Ödülü kazanan The Peanut Butter Falcon’dan fragman paylaşıldı.

Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, John Hawkes, Bruce Dern ve Jon Bernthal’li zengin bir kadroya sahip The Peanut Butter Falcon; ailece izlenecek “içimizi ısıtan filmler” kategorisine kafadan giriş yapıyor. Filmde, küçüklüğünden beri profesyonel bir güreşçi olma hayali kuran Down sendromlu Zak’in hikayesini izleyeceğiz. Bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için bir şeyler yapması gerektiğinin farkına varan Zak’in ilk adım olarak kaldığı bakım evinden kaçıp kendisini yollara vurur…

Bu yolculukta tek başına ilerlerken yolu kanundan kaçan bir suçlu olan Tyler’la kesişen Zak, kendisini bir güreşçiye dönüştürecek ve aynı zamanda koruyacak bir yakın arkadaş bulmuş olur. Gittikçe iyi anlaşmaya başlayan ve aralarında bir bağ olan ikiliye bir üçüncü daha eklenecektir. Bu üçüncü de Dakota Johnson’ın canlandırdığı iyi kalpli hemşire Eleanor’dur.

Güzel bir yol hikayesi ile tatlı bir dramayı birbirine harmanlayan The Peanut Butter Falcon’un vizyon tarihi, ABD için 9 Ağustos. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği açıklanmadı.