josh homme, them crooked vultures’ın geleceği hakkında konuştu

josh homme, them crooked vultures’ın geleceği hakkında konuştu


tcv geri mi dönüyor?


Queens of the Stone Age’in solisti Josh Homme, Foo Fighters’tan Dave Grohl ve Led Zeppelin’in basçısı John Paul Jones tarafından kurulan süpergrup Them Crooked Vultures, 2009 yılında grup ile aynı adı taşıyan 13 şarkılık bir albüm yayınlamıştı. Aynı sene albümün turnesini de yaptıktan sonra bir türlü bir araya gelemeyen Them Crooked Vultures’ın üyeleri grup ile ilgili çeşitli açıklamalar yapmıştı. Bugün Josh Homme’in Rolling Stone ile yaptığı röportajda bu açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

Yakın zamanda Desert Sessions’ın yeni serisini yayınlayan Homme, “Vultures’taki herkesin belli bir rolü var. Dave’in rolü de ilk başta yaptığı gibi, ‘Böyle bir şey denemek ister misiniz?’ deyip grubu toplamak. Benim yapmam gereken bir sürü işim var, grubu toplamak ise bu işlerden biri değil. Yine de Them Crooked Vultures için her zaman hazırım.” şeklinde bir açıklama yapmış ve grubun geleceği hakkında her şeyin Dave Grohl’a bağlı olduğunu belirtmiş.

Şu sıralar Foo Fighters’ın yeni albümünün kayıtları ile meşgul olan Grohl ise geçtiğimiz aylarda bir röportajda “Teknik olarak şu an hala bir grubuz. Her on senede bir prova yapıyoruz ve bir sonraki on senede çıkageliyoruz, değil mi? Resmiyete kavuşan bir haberim yok ama üzerinde çalıştığımız bir şeyler devamlı var.” demiş ve yeni bir Them Crooked Vultures albümü hakkında küçük de olsa bir umut vermişti.

Bu yaz yeni grubu Sons of Chipotle’ı duyuran John Paul Jones ise, Them Crooked Vultures hakkında şimdilik sessiz. Üçlünün tekrar bir araya gelmesini umarak, sizi grubun 2009 çıkışlı albümü ile baş başa bırakalım.