kendrick lamar ve nike yeniden bir arada

kendrick lamar ve nike yeniden bir arada


nike react element 55 huzurlarınızda


Geçen sene Nike’la yaptığı iş birliği sonucu Nike Cortez Basic Slip’i piyasaya çıkartan Kendrick Lamar, bu iş bierliğinin yeni meyvesini tanıttı. Lamar’ın geçen hafta Instagram hesabında şöyle bir koklattığı ‘Nike React Element 55’ın fotoğrafları bugün yayınlandı.

Mermer görünümlü bir dizayna sahip ayakkabıların üzerinde Kendrick Lamar’ın olduğunu belirten herhangi bir işaret bulunmuyor. 2018’de çıkan Cortez Basic Slip’te ise DAMN. albümünün sembolü bulunuyordu. Siyah, platinyum, gri ve beyaz renkleri mevcut olan ayakkabıda iki tonlu daha koyu bir palet seçilmiş gibi görünüyor. Resmi olmayan kaynaklara göre ayakkabı Kasım’ın 5’inde piyasada olacak.

Lamar müzik kanadında da boş durmuyor. Daha önce Warner/Chappell Music’e bağlı olan rapçi, Rihanna ve Post Malone gibi büyük isimleri temsil eden BMI’la anlaşma imzaladı. BMI’dan Mike Sternberg haberi doğrularken Lamar’ın yaptığı müzikle ve performansıyla uyandırdığı etkinin kendisini endüstride uzun yıllar etkili olacak bir isim haline getirdiğini ve en iyi sanatçılar arasındaki yerini sağlamlaştırdığını da belirtti. Lamar’ın Nike’la yeni iş birliğinin sonucunu aşağıda görebilirsiniz.