mark wahlberg uncharted’ın sinema uyarlamasında tom holland’a eşlik edecek

mark wahlberg uncharted’ın sinema uyarlamasında tom holland’a eşlik edecek


18 kasım 2020’de geliyor


The Departed, The Fighter ve Ted gibi yapımlardan tanıdığımız iki Oscar adaylı aktör Mark Wahlberg’ün, PlayStation’ın en sevilen serilerinden Uncharted’ın film uyarlamasında Tom Holland’a eşlik edeceği duyuruldu.

Define avcısı Nathan Drake’in başından geçen maceraları anlatacak Uncharted’ta Wahlberg, bir başka define avcısı ve aynı zamanda Drake’in yakın dostu olan Victor “Sully” Sullivan’ı canlandıracak. Nathen Drake’i ise Marvel evreninin Spider-Man’ine hayat veren Tom Holland canlandıracak.

Sony Pictures ve PlayStation’ın ilk ortak yapımı olacak filmin yönetmenliğini ise Kubo and the Two Strings, ParaNorman ve The Boxtrolls animasyon filmlerinde çalışan ve Bumblebee’nin de yönetmen koltuğunda oturan Travis Knight üstlenecek. Filmin uyarlama senaryosunu ise Art Marcum, Matt Holloway ve Rafe Judkins’ten oluşan ekip kaleme alacak.

Şu sıralar adı Peter Berg’in Netflix’e hazırladığı Wonderland filmi ve A24 yapımı Good Joe Bell ile de anılan Wahlberg ayrıca Travis Knight’in bir başka filmi The Six Billion Dollar Man’de de rol alacak. 18 Kasım 2020’de yayınlanması planlanan Uncharted uyarlaması için beklemedeyiz.