yeni superman michael b. jordan olur mu?

yeni superman michael b. jordan olur mu?


dc şu sıralar atakta


Son zamanlarda Joker ve Aquaman filmleri ile nihayet gişede bir ivme yakalamayı başaran DC, gelecek planları arasında Michael B. Jordan’lı bir Superman filmi, J.J. Abrams’lı Green Lantern ve +18 süper kahraman filmleri var.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği ve Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Andy Serkis ve John Turturro gibi iddialı bir kadroya sahip olan The Batman’i yakın zamanda duyuran ve duyurmaya devam eden DC, yeni bir Superman filmi hazırlığında olabilir.

DC, önce artık Superman’i canlandırmak istemediğini paylaşan, sonra da “Pelerinim hala dolapta” diyerek kafa karıştıran Henry Cavill’den doğan boşluğu Black Panther ve Fantastic Four gibi Marvel filmlerinde de rol alan Michael B. Jordan ile doldurmayı planlıyor. Bu da yetmezmiş gibi filmin yapımcı koltuğunda ise J.J. Abrams’ın oturmasını istiyor. Abrams ile sıkı görüşmeler içerisinde olan DC ayrıca, yeni bir Green Lantern filminin de Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot ile hazırlanmasını istiyor.

Oh ne güzel be…

Bunların yanı sıra, Joker’in gişe de yakaladığı başarıyı değerlendirmek isteyen DC’nin gelecek planları arasında daha fazla +18 film yapmak ve 2020’de yayın hayatına başlayacak olan HBO Max için diziler hazırlamak çılgın planlar var. Hayata geçmesi halinde Marvel’ı yakalamaya belki yaklaşabilecek DC’ye allah kolaylık versin diyoruz…