slipknot’un maida vale performansının tamamı youtube’da

slipknot’un maida vale performansının tamamı youtube’da


teşekkürler bbc


Geçtiğimiz Ağustos’ta çıkardığı We Are Not Your Kind’la sahalara dönen Slipknot, 26 Ocak’ta BBC’nin ünlü Maida Vale stüdyosuna şanslı bir grup hayranını doldurarak yakın temas bir konser vermişti. Altı parçadan oluşan sette, grup son albümlerinden teklilerin yanında en sevilen parçalara da yer verdi.

Şubat ayında performanstan yayınlanan Unsainted ve Duality performansları gerek çekim gerek grubun performansıyla ağzımızın suyunu akıtmıştı. Şimdi ise performansın tamamını YouTube hesabında paylaşan BBC, karantina günlerinde bize bir güzellik yapmış oldu. Radio 1 Rock Show için kaydedilen performans seneler içerisinde birçok üye değişikliğinden geçmiş ve yedi stüdyo albümünü arkasında bırakmış grubun henüz yorulmadığını net şekilde gösteriyor.

Geçen senenin sonunda yapılan çalışmada insanların sinirliyken en çok dinlediği grup çıkan Slipknot’un şanına yaraştığını söyleyerek Wait and Bleed, Psychosocial, Unsainted, Duality, The Devil in I ve Disasterpiece’i canlı canlı dinleyebileceğiniz videoları aşağıya salıyoruz.