ethan hawke ve uma thurman’ın kızı maya hawke’tan yeni şarkı

ethan hawke ve uma thurman’ın kızı maya hawke’tan yeni şarkı


coverage


Müzik dünyası ile televizyon arasında sıkı ilişkileri olan Stranger Things ekibinin üçüncü sezonda hayatımıza giren ve bu durumdan fazlasıyla memnun kaldığımız Robin’i Maya Hawke, 19 Haziran’da yayınlanacak ilk albümü Blush’tan bir tekli daha paylaştı.

Stay Open ve To Love A Boy isimli iki teklisinin ardından geçen ay da By Myself isimli üçüncü teklisini bir video ile paylaşan Hawke, müstakbel ilk albümü için Norah Jones ve Melody Gardot gibi isimlerle çalışan şarkı sözü yazarı Jesse Harris’le birlikte stüdyoya girdi. Bütün sürecin yanlışlıkla başladığını açıklayan Hawke, “İkimiz de şarkı yazmaya devam ettik çünkü bunun hayatımıza neşe getirdiğini fark ettik. Bunları biriktirmek ve bu neşeyi başkalarıyla paylaşmak bize harika hissettirdi. ” açıklamasıyla albümün hangi duygularla ortaya çıktığını da paylaşmıştı.

“Bir aktör olarak, hayatınızın ve enerjinizin çoğunu başkalarının hikayelerinde yaşamak için harcıyorsunuz. Başkalarının hayal gücünde, aşk ilişkilerinde ve oynadığınız karakterlerin yaşamlarında yer almak, kendi gerçeklik duygunuz için kafa karıştırıcı olabilir ve bazen bu fantezilerin içinde yaşarken hissettiğiniz duygulardan memnunsak, kendi hayatınızda gerçekten tam olarak hayatta mıyız?” diyerek bu şarkının hayata geçme motivasyonunu açıklayan genç yıldızdan yeni bir şarkı duyduğumuz için heyecanlıyız.

19 Haziran’da yayınlanacak Blush’ı erkenden sipariş etmek isterseniz buraya, yeni tekli Coverage dinlemek içinse sizi hemen aşağı alalım.