gaye su akyol’un remiks imparatorluğu serisinin ikinci kısmı yayında

gaye su akyol’un remiks imparatorluğu serisinin ikinci kısmı yayında


remiks imparatorluğu 2


2018 çıkışlı İstikrarlı Hayal Hakikattir albümüyle ülke çapındaki ününe uluslararası bir şöhret de ekleyen Gaye Su Akyol, bu senenin Şubat’ında 2016 albümü Hologram İmparatorluğu’na yapılan remikslerden oluşan Remiks İmparatorluğu’nun ilk postasını yayınlamıştı. Gantz, Autarkic, Kozmonotsman gibi isimleri görebileceğimiz bu işten sonra GSA, toplam üç parçadan oluşacak remiks serisinin ikinci kısmını da yayınladı.

Bu sefer Kaan Düzarat, Mehmet Aslan, İpek İpekçioğlu, Simple Symmetry, Islandman ve Blackjoy gibi isimlerin yer aldığı çalışma; Akyol’un belki de en deneysel albümünü yepyeni bir tarzla bize sunuyor. İlk parçada olduğu gibi Gaye Su Akyol’un imzasını taşıyan kapak tasarımı da ayrıca dikkat çekiyor.

Sanatçının Hologram İmparatorluğu’yla işi bitmiyor, çünkü albümün yapım aşaması ve sonrasındaki geniş çaplı turneye odaklanan Hologram İmparatorluğu Kuruluyor isimli bir belgesel projesi de mevcut. Irmak Altıner’in yönetmen koltuğunda oturduğu yirmi dakikalık projeyi ve Remiks İmparatorluğu II’yi hemen aşağıda tüketebilirsiniz.