the mandalorian’ın üçüncü sezonu için çalışmalar başladı

the mandalorian’ın üçüncü sezonu için çalışmalar başladı


bu ne hız yiğidim


Ekim ayında başlayacak 2. sezonunu merakla beklediğimiz The Mandalorian, hız kesmeden 3. sezon için hazırlıklara başladı. Star Wars evreninin günümüzdeki önemli figürlerinden biri olan Jon Favreau,  yeni sezonun senaryoları için harıl harıl çalışırken, dizinin sanat departmanı da 3. sezonda karşımıza çıkacak yeni dünya için konsept tasarımlarına başlamış durumda.

Son olarak dizinin ilk sezonuna odaklanacak sekiz bölümlük bir belgesel hazırlığında olduğunu açıklayan Disney+, Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun maceralarını bir uzay western’i kıvamında anlattığı dizisiyle geçtiğimiz yılın flaş yapımlarından biri olmayı başarmıştı.

İnternet dünyasına Baby Yoda gibi bir karakter armağan eden ve bunun dev bir çılgınlığa dönüşmesine de ses çıkarmayan Jon Favreau ve ekibi, Variety’nin haberine göre, 2. sezonun başlamasına aylar olsa da 3. sezon için hazırlıklara başlamış. Favreau’nun 3. sezonun senaryolarını yazmaya başladığı, sanat departmanının ise birkaç haftadır yeni konseptler hazırladığı paylaşılan bilgiler arasında. İşi bugünden sıkı tutan Disney+, karantina süreci sona erdikten sonra zaman kaybetmeden 3. sezonun prodüksiyonuna başlanabilecek ve yine çok ara verilmeden yeni sezon izleyicilere sunma konusunda kararlı gözüküyor.

Henüz Disney+ cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, markanın diziye olan yatırımını ve beklentisini düşünürsek The Mandalorian’ın 3. sezonunun büyük ihtimalle 2021’de izleyici ile buluşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.