yeni megadeth albümüne corona virüs engeli

yeni megadeth albümüne corona virüs engeli


bekleyelim bakalım


Adım adım geri dönüşüne tanık olduğumuz Megadeth cephesinden tatsız bir haber geldi. Grubun bir süredir üstünde çalıştığı yeni albümün bu sefer de corona virüs sebebiyle ertelendiği açıklandı.

Dave Mustaine’in geçen sene yakalandığı gırtlak kanserini yenip sahnelere dönmesinin yanında grubun diğer üyeleri tarafından yeni bir albümün yol olduğu müjdelenmişti. Hatta bu albümün vokal kayıtları hariç neredeyse tamamının kaydedildiği bile konuşuluyordu. Yeni ortaya çıkan gelişmelere göre konuşulanlar biraz yanlış anlaşılmış olsa da grubun yeni albüm için hazır olduğu kesinleşti.

Grubun bas gitaristi David Ellefson’ın yaptığı bir açıklamaya göre albümde yer alacak şarkıların sözleri tamamlanmış. Müzikal kısmın da kağıt üzerinde tamamlandığını açıklayan Ellefson, yapılacak tek şeyin pandemi sonrası bir araya gelip bunları kaydetmek olduğunu paylaştı. Yeni albümün grubun en hızlı albümlerinin ve en rafine işlerinin bir karışımı olacağını düşünen Ellefson’ın verdiği röportajın tamamını aşağıdan dinleyebilirsiniz.