karate kid spin-off’u cobra kai, youtube’dan netflix’e transfer oldu

karate kid spin-off’u cobra kai, youtube’dan netflix’e transfer oldu


yeni sezon 2021'de


İlk sezonuyla şaşırtıcı şekilde beklentilerin üstüne çıkan ve ikinci sezonuyla başarısını sürdüren Cobra Kai, üçüncü sezon onayını da çok uzatmadan aldı.

Karate Kid serisinin hayranlarını nostalji manyağı yaparken bunu güzel bir devam hikayesi ile izleyicilere sunan YouTube Red dizisi Cobra Kai, 24 Nisan’da ikinci sezonuyla yayın hayatına kaldığı yerden devam etmişti. Ralph Macchio’nun canlandırdığı Daniel LaRusso’nun dojo’su Miyagi-Do ve William Zabka’nın canlandırdığı Johnny Lawrence’ın dojo’su Cobra Kai arasındaki mücadele, John Kreese’in işin içine dahil olmasıyla daha da kızışmıştı.

Dizinin kazandığı bu başarıdan sonra serinin akıbetiyle ilgili bir açıklama yapan YouTube, Cobra Kai’nin üçüncü sezonuyla kaldığı yerden devam edeceğini açıklamış ama yeni sezon için 2021’i işaret etmişti. Netflix’in Orijinal Yapımlar departmanının bir numaralı ismi olan Brian Wright “Daniel ve Johnny’nin mücadelesini yeni ve daha geniş jenerasyonlara aktarmak için sabırsızlanıyoruz” açıklamasıyla dizinin yeni evinin Netflix olduğunu açıkladı.

Hem orijinal Karate Kid serisinin tutkunlarını hem de izleyecek kaliteli bir dizi arayanları aynı potada birleştiren yapımı bu sefer Netflix kalitesiyle izleyeceğimiz için bi ayrı keyiflendik desek yalan olmaz.