the strokes yeni albüm için arayı fazla açmayacak

the strokes yeni albüm için arayı fazla açmayacak


söz mü bak?


The New Abnormal ile yılın en başarılı ve bir şekilde sürpriz işlerinden birini ortaya koyan The Strokes, bir sonraki albüm için arayı bu kadar uzun tutmayacağına söz verdiği bir açıklam yaptı.

Beklentilerin epey yukarısında yer alan 6. albümleri The New Abnormal ile yıl sonu listelerinde kendilerinden bol bol bahsedeceğimiz grup, NME’ye yaptıkları açıklamada içinde bulundukları yaratıcı süreç ve aralarında gelişen yeni kimyadan son derece memnun olduğunu paylaştı. Bu kimyanın bir sonraki albümleri için 7 yıl beklememek gibi bir geri dönüşü olduğunu paylaşan Julian Casablancas,”Artık her şeyin daha çabuk ilerleyeceğine eminim” yorumunu yaptı. Ayrıca albümün yapımcılığını üstlenen efsane prodüktör Rcik Rubin ile olan ilişkilerinden de bahseden Casablancas, aralarındaki uyum için “Aman tahtaya vurun” şeklinde konuştu.

Gitarist Albert Hammond Jr. da “Grup olmak komik bir şey. Bu kadar uzun süre boyunca bir arada olup da şu anda bulunduğumuz noktanın geçmişimizden daha iyi olması beni mutlu ediyor. Çünkü genelde insanlar hep tam tersini yaşıyor. Bu beş kişinin ortaya çıkarttığı işten çok memnun ve mutluyum” açıklamasıyla Casablancas’a destek çıktı.

Bu kadar The Strokes demişken güzeller güzeli The New Abnormal’i bir kere daha dinleyelim mi?