the office’in stanley’i leslie david baker, kendi spin-off dizisi için kampanya başlatı

the office’in stanley’i leslie david baker, kendi spin-off dizisi için kampanya başlatı


uncle stan geri mi dönüyor?


Televizyon dünyasının en sevilen komedi yapımlarından biri olan The Office, uzun bir süredir ekibin bir araya gelme isteğini belirtmesiyle gündemimize gelip gidiyor. Steve Carell hariç bütün ekibin bu birleşmeye sıcak baktığı diziden bir isimse kendi karakterine ait bir spin-off yapım için girişimlerine başlamış durumda.

Dunder Mifflin ailesinin huysuz ve aksi üyesi Stanley’i canlandıran Leslie David Baker, kickstarter üzerinden başlattığı bir kampanya ile Uncle Stan’in kendine ait bir dizisi olması için The Office hayranlarına bir çağıda bulundu. İsminin Uncle Stan: Coming out of Retirement olacağı açıklanan dizi, emekli olup Florida’ya yerleşen Stan’in,  hayatta başarısız dul yeğeni Lucky’ye motosiklet tamir / çiçek dükkanında yardım etmek için Los Angeles’a taşınmasını anlatacak. Hayatı boyunca girdiği her işte başarısız olmuş yeğeninin peşinden yıllardır hayalini kurduğu emekliliğine son verip tekrar çalışma hayatına dönen Stanley, aksi ve huysuzluğunun altında iyi bir kalbi olduğunu da herkese gösterecektir.

Projeyi hayata geçirmek için 1 Ağustos’a kadar 300,000 dolarlık bir kampanya başlatan Baker, şimdilik sadece 30,000 civarında bağış toplamış durumda. Kafasındaki proje için or ve iddialı bir rakamın peşinden koşan Baker’a destek olmak isterseniz BU ADRESE göz atabilirsiniz. Henüz proje hayata geçmemiş olduğu için dizinin oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekibiyle ilgili bir detay paylaşılmış değil.