yeni kill bill filminde zendaya’yı görür müyüz?

yeni kill bill filminde zendaya’yı görür müyüz?


olur mu olur


Quentin Tarantino’nun kült ikilemesi Kill Bill’in üzerinden 17 sene geçtiğine inanabiliyor musunuz? Düşününce sanki daha 2-3 sene ancak olmuş gibi sahneler gözümüzün önünde.

Filmin hayranları serinin 3. filmi geldi mi gelecek mi diye konuşurken malumunuz geçtiğimiz sene Tarantino filmin devamının geleceği konusunda yeşil ışık yakmış, “Ne yapacağıma dair bir fikrim var. Mantıksız bir macerayla gelmek istemem, çünkü Gelin bunu hak etmiyor. O, çok uzun ve zorlu bir savaş verdi” ifadelerini kullanmıştı.

Bizler film ne zaman gelecek diye düşünürken ilk filmin yıldızlarından Vernita Green karakterine hayat veren Vivica A. Fox,  “Herkes gibi ben de bekliyorum ve menajerimi arayıp kesinlikle filmde olmak istediğimi söyledim” demiş.

Filmi izleyenler bilir – izlemeyen kaldıysa eğer bir spoiler gireceğiz; ki izlemeyenleri esefle kınıyoruz- Vernita Green karakteri Uma Thurman’la, yani Gelin’imizle karşı karşıya geldiği savaş sahnesinde kızının gözleri önünde ölmüştü. Buna istinaden Fox, olası 3. filmde kızının intikam için gelmesini ve filmde kızı olan Nikki karakterine Zendaya’nın hayat vermesini istediğini açıklamış.

Düşününce gayet de iyi olur gibi geliyor bize. Siz ne düşünürsünüz bilmiyoruz ama her şeyden önce Uma Thurman’ı tüm o soğuk kanlı ve cool tavrıyla ekranda görme düşüncesi bile bizi bir hayli heyecanlandırıyor.