aaron taylor-johnson, brad pitt’li bullet train kadrosuna katıldı

aaron taylor-johnson, brad pitt’li bullet train kadrosuna katıldı


john wick'in yönetmeninden


David Leitch, ilk filmleri Atomic Blonde ve John Wick’le yükselen bir aksiyon yönetmeni olarak dikkat çekmeye başlamış, ardından da Deadpool ve Fast & Furious gibi büyük projelerde de kendini bu janrada ispatlamıştı. Yaz aylarında Bullet Train isimli projesini duyuran Leitch, filmin başrolü olarak Brad Pitt ile el sıkışmıştı.

Aynı trende bulunan ve benzer görevleri olan beş suikastçıyı konu alan film, sonuna kadar görevin tam olarak ne olduğuna ve tren durduğunda karakterlerin başına ne geleceğine dair gizemini koruyan bir hikayeyi anlatacak. Kotaro Isaka’nın Maria Beetle isimli romanından uyarlanan yapım Zak Olkewicz tarafından senaryolaştırılmış.

Pitt, geçtiğimiz sezonun beklenen ilgiyi görmeyen yapımlarından Ad Astra’da rol almasının yanı sıra bir de Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood’undaki rolüyle ilk Oscar’ını almıştı. Artık kült bir aktör haline gelen Pitt’in ilk rol arkadaşı belli oldu. Son olarak Tenet’te izlediğimiz Aaron Taylor-Johnson, filmde Pitt’in başına bela olacak beş suikastçiden birini canlandıracak. Joey King ile birlikte 5 kişilik ana kadronun 3’ünü bir araya getirmeyi başaran Leitch’in yine bir aksiyon ektravaganzası olacak filme bakalım daha kimleri göreceğiz.