fast and furious serisi iki film sonra bitiyor

fast and furious serisi iki film sonra bitiyor


hadi inş...


Beyaz perdenin en uzun soluklu aksiyon serilerinden Fast and Furious cephesinden şaşırtan bir açıklama geldi. Filmin yapımcıları, iki film sonra ana hikayeyi sonlandıracaklarını açıkladı.

20 yıllık geçmişiyle araba meraklıları içn James Bond statüsünde yer alan Fast and Furious serisi, son olarak animasyon ve spin-off serisini duyurmuş hatta spin-off yapımının başrolünde Idris Elba’nın yer alacağını açıklamıştı. Bunlar devam ederken artık aksiyonun göz kanatacak bir seviyeye geldiği serinin arkasındaki Universal, Fast and Furious’un 10. ve 11. filmle sonra ereceğini açıkladı.

Justin Lin’in son iki filmin yönetmen koltuğunda oturacağını açıklayan Universal, serinin başrolünde tabii ki Dominic Toretto rolünde Vin Diesel’in yer alacağını paylaştı. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges aka Ludacris gibi isimlerin Diesel’e eşlik edeceği filmde serinin eski yapımlarından Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel ve Sung Kang da yer alacak.

Şimdilik bu 10. ve 11. filmlerin yayın tarihleriyle ilgili bir açıklama yapmayan Universal, bakalım ne zaman bu sevdadan tamamen vazgeçecek?