tim burton the addams family’yi televizyona uyarlamaya yakın

tim burton the addams family’yi televizyona uyarlamaya yakın


olsun be


Gotik korku, fantezi ve komedi türleri arasında ip cambazı gibi dolaşan ve hem hikayesi hem de karakterleriyle televizyon dünyasının kült yapımları arasında yer alan The Addams Family, bir kez daha canlanıyor.

1960’lı yıllarda yayınlanan kült televizyon dizisiyle beraber 90’lı yıllarda Barry Sonnenfeld’in yönettiği iki filmle beyazperdeye uyarlanan The Addams Family, geçtiğimiz yıl animasyon türündeki yeni bir uyarlamayla vizyona girmişti. Aradan daha bir yıl geçmeden yeni bir Addams Family projesi hayata geçiyor. Hem de bu sefer arkasında Tim Burton gibi bir isimle.

Son filmleriyle kariyerinde düşüşe geçse de filmografisinde Beetlejuice, Edward Scissorhands ve Corpse Bride gibi kült yapımları barındıran Tim Burton, günümüzde geçecek ve, hikayeyi Wednesday Addams’ın bakış açısından anlatacak yeni bir dizi için MGM TV ile el sıkışmak üzere. Addams ailesinin en psikopat karakterini merkezine alan dizinin senaryosunu ise Smallville’ın yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar ikilisi kaleme alacak.

Projenin yapım tarihi vs. gibi detayları şimdilik gizli tutlan Addams Family dizisi Tim Burton ile hayata geçerse aynı zamanda Burton’ın kariyerindeki ilk live-aciton televizyon işi olacak.