ginger spice’ın wannabe videosundaki kıyafeti açık artırma ile satılıyor

ginger spice’ın wannabe videosundaki kıyafeti açık artırma ile satılıyor


zigazig ah!


Geçtiğimiz Ağustos ayında Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bir yakıt deposunda patlama meydana gelmişti. Sotheby’s, patlamadan etkilenen Beyrut halkına fon oluşturmak adına Creatives for Lebanon ve Art for Beirut projelerine destek için kolları sıvıyor.

7-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek To Beirut with Love isimli müzayedede pop kültürün demirbaşı global sanatçıların birbirinden garip eşyaları satılacak. En bilinenler arasında Ginger Spice Geri Halliwell’ın Wannabe klibinde giydiği akıllara zarar pullu payetli mayo, Mick Jagger’ın 2017 Rolling Stones turnesinde giydiği bir ceket, Madonna’nın zamanında Lübnanlı bir tasarımcı tarafından tasarlanan matador kıyafeti ve yine Lübnanlı tasarımcı Elie Saab’dan Emma Stone’un Oscar Ödül Tören’inde giydiği bir elbise yer alıyor. 

Müzayededen elde edilen gelir, Lübnan’da çalışan 5 farklı organizasyon arasında paylaşılacak ve en çok ihtiyacı olan bölgelere dağıtıldığından emin olunacak.

To Beirut with Love ile ilgili daha fazla bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz.

Geri Halliwell’ın moda ikonluğunu Posh Spice Victoria’ya kaptırdığı günlerden kalma kıyafeti için ise aşağıdaki videoya buyrun: