merakla beklenen spawn filminden taze haberler geldi

merakla beklenen spawn filminden taze haberler geldi


yapın artık şu filmi


1997 yapımı Spawn uyarlamasının başarısızlığının ardından son 20 yılını yeni bir Spawn filmi çekmeye çalışmakla geçiren Todd McFarlane, Nisan ayında yaptığı açıklamalarla projenin gidişatıyla ilgili birinci ağızdan bizleri bilgilendirmişti.

Orijinal çizgi romanın da yazarı olan McFarlane, 2017’de yönetmenliğini kendisinin üstleneceği yeni bir Spawn filmine başladığını duyurmuş ve oyuncu kadrosunda Jamie FoxxJeremy Renner ve Brandon Sirota gibi isimlerin yer alacağının da haberini vererek heyecanımızı ikiye katlamıştı fakat aradan geçen 3 senenin ardından filmin yapımına bir türlü başlayamadı.

Marvel evreninin en sevilen kötülerinden Venom’un da yaratıcısı olan McFarlane bir röportajda, geçtiğimiz ay Jamie Foxx’un yapımdan ayrıldığına dair çıkan dedikodular hakkında konuşup Foxx’un yapımdan ayrıldığı haberini doğrulamıştı. Daha büyük isimlerle Spawn rolü için görüşmeler halinde olduğunun altını çizen McFarlane, konuyu burada bırakmıştı.

Prodüksiyon aşaması sorunlarla olan filmin oyuncu kadrosunda yaşanan değişikliklerden bahseden McFarlane’den sonra filmin yapımcı koltuğunda oturan Jason Blumhouse da filmle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Todd McFarlane ile film hakkında konuştuğunu belirten Blum, “Yeni film tamamen farklı ve oldukça öfkeli olacak. Beni Spawn ile ilgili en çok heyecanlandıran şey ise keşfedilmemiş son harika çizgi roman olması. Yani bu muhteşem bir fırsat. İşler beklediğimden daha uzun sürdü ancak umuyorum ki doğru hikayeyi yakalayacağız, halen üstünde çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Filmin hala senaryo aşamasında olduğununun da altını çizen Blumhouse, merakla beklediğimiz oyuncu karosuyla ilgili bir detay paylaşmaktan kaçındı.