amazon’un the lord of the rings dizisine 20 yeni isim katıldı

amazon’un the lord of the rings dizisine 20 yeni isim katıldı


e hadi artık...


Amazon’un televizyon tarihinin en büyük bütçesini ayırarak uzun süredir üzerinde çalıştığı The Lord of the Rings dizisine yeni katılan oyuncular basınla paylaşıldı.

Son olarak Game of Thrones’un baş yazarlarından Bryan Cogman’ın kadrosuna dahil olduğunu öğrendiğimiz Amazon’un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin yönetmenliğini The Orphanage, The Impossible ve Jurassic World: Fallen Kingdom gibi filmlerin arkasındaki isim olan J.A. Bayona üstleniyor.

Star Trek: Beyond filminin yazarları JD Payne ve Patrick McKay ikilisinin hem senaryosunu yazdığı hem de yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Peter Jackson da kendi elleriyle oluşturduğu yaratıcı ekibiyle danışmanlık yapacak. İlk Lord of the Rings filmi The Fellowship of the Ring‘den önceki bir zamanda geçeceği açıklanan dizi, İkinci Çağ (Second Age)’de kitaplar ile sinema filmlerinin 3000 yıl öncesini anlatacak.

Robert Aramayo, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Markella Kavenagh, Maxim Baldry, Joseph Mawley, Ema Horvath, Ismael Cruz CórdovaOwain Arthur, Tom Budge, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith ve Charlie Vickers gibi isimlerin dizide rol alacağı daha önce açıklanmıştı.

Bu oyuncuların canlandıracağı karakterlere dair detaylar paylaşılmasa da Robert Aramayo, Owain Arthur ve Nazanin Boniadi’nin dizinin başrollerinde yer alacağı belirtilmişti. Bununla birlikte dizinin bazı önemli rolleri için henüz anlaşmaya varılmadığı ve bu isimlerin ileri bir tarihte açıklanacağı da paylaşılmıştı. Bugün itibariyle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan 20 yeni isim açıklandı.

Amazon tarafında yapılan açıklamaya göre dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler Cynthia Addai-Robinson, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker ve Sara Zwangobani oldu.

Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçeceği detayını öğrendiğimiz LOTR dizisinin oyuncu kadrosu da tamamlandığına göre yakın zamanda bol haber alacağımıza inanıyoruz. Televizyon dünyasının en pahalı dizisi olmasının yanı sıra LOTR gibi bir efsaneyi anlatacak olmasıyla da büyük bir beklenti yaratan dizinin nasıl olacağını herkes gibi biz de merak ediyoruz.

Dizinin çekimleri devam ediyor.