black panther’in yönetmeni ryan coogler, wakanda’yı anlatacak bir dizi çekecek

black panther’in yönetmeni ryan coogler, wakanda’yı anlatacak bir dizi çekecek


wakanda forever


WandaVision, Loki, Falcon and The Winter Soldier ve She-Hulk gibi yapımlarla Marvel Sinematik Evreni’ni dizi formatına taşımaya kararlı gözüken Disney, Marvel evreninin en popüler filmlerinden biri olan Black Panther’i de bunun için sıraya aldı. Filmde Black Panther’in anavatanı olarak gördüğümüz Wakanda‘yı konu alan bir dizi için çalışmalar başladı.

Disney ile beş yıllık bir anlaşma yapan Black Panther’ın yönetmeni ve senaristlerinden Ryan Coogler, bizzat Wakanda projesinin başındaki isim olacak. Disney’in eski CEO’su Bob Iger, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Black Panther ile Marvel evrenine çok değerli bir yapım katan Coogler ile bir kez daha birlikte çalışacak olmaktan ve yeni hikayeler anlatma fırsatı yakaladıkları için  ne kadar mutlu olduğunu paylaştı. Karşı taraftan Disney ile tekrar bir araya geldiği için mutlu olduğunu paylaşan Ryan Coogler, aynı zamanda Disney’in Hulu ve FX gibi diğer platformları için de içerik üretecek.

Chadwick Boseman’ın vefatının ardından bu rolün kimseye verilmeyeceği ve buna rağmen devam eden Black Panther 2 çekimleri nasıl sonuçlanacak zaten merak ediyorduk. Şimdi yine aynı hikayeyi başka bir açıdan anlatacak Wakanda dizisinde bu boşluğu kim dolduracak merakla bekliyoruz.