paramount fraisier, beavis and butt head ve rugrats’i tekrar canlandırıyor

paramount fraisier, beavis and butt head ve rugrats’i tekrar canlandırıyor


devamı da var...


ABD’nin dev yapım şirketi Paramount’un streaming dünyasına uzanan ve bünyesinde çok sayıda televizyon kanalı barındıran kolu Paramount+, bitmek bilmeyen sevindirici haberlerine Frasier, Beavis and Butt Head, Rugrats ve The Fairy OddParents ekranlara geri döneceğini söyleyerek devam ediyor.

90’lı yılların efsanesi, 11 sezon süren sevilen sit-com Frasier, 2018’den beri “ha geldi ha gelecek” dediğimiz ancak üç yıldır askıda olan yeniden çevirim projesi nihayete erdi. Rolüne geri dönme konusunda çok heyecanlı olduğunu önceki açıklamalarından bildiğimiz Kelsey Grammer, şimdiden Dr. Frasier Crane’in yolcuğunun devamı olacak bir sonraki bölümü paylaşmak için sabırsızlandığına eminiz.

İzlemeye doyulamayan dizinin yeniden çevrimi, en popüler sit-com’lardan How I Met Your Mother ve Life in Pieces’in senaristleri Chris Harris ve Joe Cristalli tarafından yazıldığı için eski bölümlerini aratmayacak gibi görünüyor.

Geri dönmesi büyük bir özlemle beklenen ikili Beavis and Butt Head’in yeniden uyarlaması ise Comedy Central’da yayınlanacak. Yedi sezon boyunca MTV ekranlarından yayınlanan diziyi, 2011 yılında MTV yeniden diriltmeyi denemişti ancak bu deneme başarıyla sonuçlanmamıştı. İkilinin 1996 yılında vizyona giren “Beavis and Butt-Head Do America” isimli bir film de var.

İçimizi ısıtan çocuk ve aile filmlerini bizimle buluşturan Paramount+, çocukluğumuzun en sevilen programlarından Rugrats’i orijinal sesleriyle geri getirirken, The Fairy OddParents ise “live action” olarak yeniden izleyiciyle buluşmayı bekleyen bir diğer proje. 9 sezonuyla bizi Nickelodeon ekranlarına kitleyen ardından bir de sinema filmiyle karşımıza gelen Rugrats’in bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri de başarılı seslendirmesiydi. CGI teknolojisi ve orijinal seslendirmesiyle geri gelecek Rugrats bebeklerinin, 2021 yılında tekrar emeklemeye başlaması planlanıyor.

Paramount+’ın bir diğer ilgi çekici haber ise, 16 yıllık serüvenine 10. sezonunun ardından veda eden çizgi dizi The Fairly OddParents’ın “live action” olarak geri dönmeye hazırlanıyor olması. Peri anne ve babasıyla maceralarına devam edecek Timmy’i tekrar görmek için sabırsızlanıyoruz.

Paramount’un nostalji listesi bununla da kalmıyor. Öğrendiğimiz kadarıyla yeni Reno 911! ve Real World: New York’da bu yapımların ardından izleyiciyle buluşmayı bekleyen projeler arasında yer alıyor.