indira varma, star wars’un obi wan kenobi spin-off’una katıldı

indira varma, star wars’un obi wan kenobi spin-off’una katıldı


oberyn’in intikamı?


Ewan McGregor’ın tekrar Obi-Wan Kenobi olacağı Star Wars’un yan dizisinin kadrosuna, Game of Thrones’un Ellaria Sand’i Indira Varma katıldı.

Bu yıl başında ertelenme haberiyle üzüldüğümüz ama McGregor yeniden Obi- Wan olacaksa, daha sonra Darth Vader’a dönüşecek Anakin Skywalker’ı da Hayden Christensen canlandırmalı diyerek bunu telafi eden ve bizlerin de gönlünü kazanmayı başaran dizinin yeni sürpriz ismi Varma oluyor. Başrolünde Ewan McGregor, yönetmen koltuğunda da The Mandalorian’ın yönetmenlerinden Deborah Chow ile yoluna dolu dizgin devam eden diziye dahil olan Varma’nın karakteriyle ilgili detaylar ise şimdilik hala gizemini koruyor.

Game of Thrones ve Star Wars evrenleri arasında son yıllarda gördüğümüz oyuncu değiş tokuşunun son örneği olan Varma’nın bu projeye dahil olması bizi epey sevindirdi. Varma’yı en son ekranlarda Cara Delevingne ve Orlando Bloom’un başrol olduğu Carninal Row adlı Amazon dizisinde ve 50 Cent’in yapımcısı olduğu For Life’da görmüştük.

Yakın zamanda McGregor, “Star Wars: Obi-Wan Kenobi”nin çekimlerine bu bahar LA’da başlanacağını paylaşmıştı. Disney+’da yayınlanacak spin-off’un 2022’de gelmesi bekleniyor.