lemmy kilmister, vasiyetiyle efsanesini yaşatmaya devam ediyor

lemmy kilmister, vasiyetiyle efsanesini yaşatmaya devam ediyor


ustalara saygı kuşağı


Rock dünyasının efsane ismi, Motörhead’in kurucusu, bas gitaristi ve solisti Lemmy Kilmister’i 2015 yılında kaybetmiştik. Acımız hala dün gibi tazeyken Lemmy, dünyaya gelebilecek en cool/harika insanlar biri olduğunu ölümüyle bile bir kez daha kanıtlıyor. İkonik müzisyen vasiyetinde küllerinin kurşunlara doldurulmasını ve yakın dostlarına gönderilmesini istemiş.

Bu eşsiz bilgi, MTV Headbangers Ball programının bir zamanlar sunucusu olan Riki Rachtman’in üzerinde “Lemmy” kazılı bir kurşunun fotoğrafını Twitter hesabından paylaşmasıyla birlikte ortaya çıktı. Rachtman, yaptığı paylaşımda kurşun eline ulaştığında tam anlamıyla gözyaşlarına boğulduğunu söylemeden geçemiyor.

Bu kurşun, geçen sene eski profesyonel bir tenisçi olan Pat Cash’in gönderisinde öğrendiğimiz üzre Ugly Kid Joe’nun solisti Whitfield Crane’e gönderildiği belirtilen bir diğer “Lemmy” kurşun oldu. 70 yaşında, 28 Aralık 2015’te kanserden kaybettiğimiz Lemmy’i, vefatından birkaç hafta öncesine kadar bile Motörhead konserlerinde görebiliyorduk. Bu kurşunlar, büyük ustayı saygı, sevgi ve özlemle bir kez daha anmamıza vesile oluyor.