matthew mcconaughey, “a time to kill”deki karakterini yeniden canlandıracak

matthew mcconaughey, “a time to kill”deki karakterini yeniden canlandıracak


gereği düşünüldü...


Matthew McConaughey, bir süredir HBO’da geliştirilmekte olan John Grisham romanı “A Time for Mercy”nin dizi uyarlamasında başrolde yer alması için kanal yönetimiyle anlaşmış durumda.

Geçtiğimiz yıl yayımlanan kitap, Grisham’ın avukat Jake Brigance karakterini merkez alan “A Time to Kill” ve “Sycamore Row” serisinin üçüncü kitabı. Bu kitabın esas özelliğiyse, bu eserden uyarlanacak dizinin McConaughey’nin daha önce 1996’da A Time to Kill filminde canlandırdığı ve kariyerinde büyük sıçrama yapmasını sağlayan Brigance rolüne geri dönecek olması.

McConaughey’nin Samuel L. Jackson ve Sandra Bullock’la birlikte rol aldığı “A Time to Kill”de Brigance, kızına vahşice tecavüz eden iki beyaz adamı öldüren bir siyahi adamın savunmasını üstleniyordu “A Time for Mercy”de ise Brigance, annesinin erkek arkadaşını, aynı zamanda bir şerif yardımcısını öldüren genç bir adamı savunacak ve genç adam; öldürdüğü adamın annesine, kendisine ve küçük kız kardeşine karşı tacizde bulunduğunu iddia edecek.

Polisiye dizilerdeki yeteneklerini ilk sezonuyla bir anda kült olan True Detective ile zaten kanıtlayan McConaughey’ye bakalım bu filmde kimler eşlik edecek. Yakın zamanda oyuncu ve kamera arkasına dair detayları duymayı beklediğimiz filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.