phoebe waller-bridge, indiana jones serisinin 5. filminde başrolde

phoebe waller-bridge, indiana jones serisinin 5. filminde başrolde


ba ba ba ba......


Sinema dünyasının en ikonik karakterlerinden biri olan Indiana Jones 5. filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken serinin uzun zamandır haber alamadığımız filminden ilginç mi ilginç bir haber geldi. Fleabag ile son yılların en popüler yapımlarından birine imza atan Phoebe Waller-Bridge, Harrison Ford’un yanında başroldeki isi olacak. Açıkçası son derece sürpriz gözüken bu haber bizleri mutlu etmedi desek yalan olur.

Yaklaşık 40 yıllık bir zaman dilimine yayılan serinin beşinci filmi, ilk 4 filmde yönetmen koltuğunda oturan Steven Spielberg’ün bu görevde olmayacağı ilk film olacak. Spielberg’in koltuğuna Ford v Ferrari, The Wolverine, CoplandIdentity, Girl, Walk The Line gibi filmlerle rüştünü ispatlamış James Mangold oturacak. Film sürecinde doğal olarak yaşanan ertelemeler yüzünden serinin orijinal senaryo yazarı David Koepp projeden ayrılırken yerine The First Time ve Solo: A Star Wars Story filmlerinin senaristliğini yapan oyuncu kökenli Jonathan Kasdan geçmişti.

Çekimlerinin ne zaman başlayacağını bilmediğimiz ama sabırsızlıkla beklediğimiz filmden bakalım ne zaman bir şeyler göreceğiz.