violet grohl ve babasının ünlü arkadaşlarından “nausea” cover’ı

violet grohl ve babasının ünlü arkadaşlarından “nausea” cover’ı


bu kızı takip edin


15 yaşındaysanız ve babanız Dave Grohl gibi ikon bir rock yıldızıysa, sıradan bir genç olamıyorsunuz. Bir rock kraliyetinin içine doğan Violet Grohl, yeteneklerini şimdiden babasının yanında geri vokalist olarak şarkı söyleyerek göstermeye başladı.

Şanslı ve yetenekli Violet, kısa bir süre önce babasıyla birlikte X grubunun “Nausea” cover’ı için bir araya geldi. Dave’in yakın zamanda çıkacak “What Drives Us” belgeseli için kaydedilen parça, aynı zamanda Grohl’un uzaktan kuzeni olan X’in davulcusu D. J. Bonebrake‘e bir selam niteliği taşıyor.

Geçtiğimiz günlerde baba ve kızın parçayı Jimmy Kimmel’de canlı olarak seslendirdikleri performansları ise, Nirvana’daki eski grup arkadaşı Krist Novoselic, Slayer’ın eski davulcusu Dave Lombard ve Foo Fighters’ın yapımcısı Greg Kurstin gibi yıldızlardan oluşan bir destek ekibini bir araya getiriyor.

Grohl’un rock dünyasını bir minibüse tıkıştırdığı What Drives Us, 30 Nisan’da Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Yarına sayılı saatler kalmışken 15 yaşındaki Violet’in, arkasındaki sağlam kadroya güçlü vokalleriyle eşlik ettiği “Nause” performansını kaçırmayın deriz.