king gizzard and the lizard wizard yeni albümünü duyurdu

king gizzard and the lizard wizard yeni albümünü duyurdu


şaşırdık mı?


Artık haftalık ya da aylık rutinimizin bir parçası haline gelen King Gizzard and the Lizard Wizard haberlerinin en tazesi yeni bir albüm müjdesiyle geldi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

kinggizzard (@kinggizzard)’in paylaştığı bir gönderi

Son olarak Mart ayının sonunda uzun bir senelik aradan sonra gerçekleştirdikleri 10.000 kişilik konserlerinin videosunu paylaşıp bizleri kıskançlıktan kudurtan grup, bu sefer yeni albüm haberiyle karşımızda. İsminin Butterfly 3000 olduğu açıklanan albüm, 11 Haziran’da yayınlanacak.

Albümden hiçbir tekliyi önden paylaşmayacağını açıklayan grup, bu sefer farklı bir taktikle karşımıza çıkıyor. Müzik dünyasının popülarite/üretkenlik konusunda tartışmasız zirvedeki ismi olan KG, geçtiğimiz 2012’den bu yana tam 18 albüm yayınladı. Butterfly 3000 hakkında ne bekleyeceğimiz konusunda küçük bir açıklama da yapan grup, yeni albümlerini “melodik + psychedelic” olarak tanımladı.

“Şaşı gözler için oluşturulmuş bir otostereogram” diyerek konuyu daha da ilginç bir yere çeken grup, anladığımız kadarıyla tam olarak kendisinden beklenene imza atacağı yeni bir albüm kaydetmiş.

Tam bir ay sonra dinleyeceğimiz albüm gelene kadar grubun Şubat ayında 10000 kişiye çaldığı konseri aşağı bırakalım.