rachel weisz & colin farrell, love child filmi için tekrar bir araya geliyor

rachel weisz & colin farrell, love child filmi için tekrar bir araya geliyor


ilgimizi çekti


Yorgos Lanthimos’un 2015 yılında vizyona giren filmi The Lobster’da birlikte yer alan Rachel Weisz ve Colin Farrell, bu kez Todd Solondz’un başında olacağı “Love Child” isimli film için bir araya geliyor.

Yaklaşık beş sene önce ilk haberini aldığımız ama o zaman başrollerini Penélope Cruz ve Edgar Ramirez’in paylaşacağı açıklanan proje, şimdilik final kadrosuyla uzun bir aradan sonra tekrar gündeme geldi. Todd Solondz’un yönetmenliğini üstleneceği Love Child, hem psikolojiden hem de Yunan mitolojisinden aşina olduğumuz Oedipus’vari bir hikaye anlatacak. Annesinin yalnızca kendisine kalması için babasından kurtulmak üzere planlar kuran ergen irisi bir çocuğun kara komediye bulanmış hikayesini anlatacak film, kahramanımız olan ergen çocuğun planına annesinin kafasını karıştıran yakışıklı bir yabancının eklenmesiyle rayından çıkacak.

Rachel Weisz’ın anneyi, Colin Farrell’in de sürpriz yakışıklıyı canlandıracağı filmde esas çocuğu kimin canlandıracağı henüz soru işaretini koruyor. Todd Solondz’un çekimlerini Teksas’ta gerçekleştireceği ve bir senaryoya sahip ilk filmi olacak Love Child, konusu ile bizleri heyecanlandırmadı desek yalan olur.