matrix 4 aka the matrix resurrections’ın fragmanı tahmin ettiğimizden de yakın

matrix 4 aka the matrix resurrections’ın fragmanı tahmin ettiğimizden de yakın


what is the matrix


Wachowski kardeşlerin sinema dünyasına velinimeti Matrix serisinin yıllar sonra gelen devam filminden yeni haberler var. Warner Bros. geçtiğimiz haftalarda Matrix 4 olarak bahsi geçen filmin vizyon isminin The Matrix Resurrections olduğunu duyurmuş ve filmin vizyon tarihini erken bir tarihe alarak sinema dünyasını heyecanlandırmıştı. Bugün resmi olmayan kaynaklardan gelen bir habere göre ise The Matrix Resurrections’ın fragmanını iki gün sonra izleme şansı bulacağız.

Sosyal medya platformu Reddit’in Matrix sevdalısı kullanıcılarının oluşturduğu r/matrix subreddit’inde kullanıcılardan birinin bugün paylaştığı bir görsele göre The Matrix Resurrections’ın fragmanı iki gün sonra yayınlanacak. Görseldeki yazının altında yer alan whatisthematrix.com sitesinin de şu an Warner Bros. etiketiyle kullanıma açık olması bu kaynağın güvenilirliğini güçlendirmiş durumda.

Lana Wachowski‘nin yazıp yönettiği The Matrix Resurrections’da Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘u Neo ve Trinity rolleriyle yeniden izleyecek olmamızın yanı sıra Jonathan Groff, Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris ve Yahya Abdul-Mateen II gibi isimleri de göreceğiz. Film 22 Aralık’ta vizyona girecek. Perşembe, bilemedin Cuma günü fragman yayınlandığında buluşalım.