phoebe waller-bridge, mr. & mrs. smith projesinden ayrıldı

phoebe waller-bridge, mr. & mrs. smith projesinden ayrıldı


iki deli bir araya gelmemeliydi


Son yıllarda sinema ve televizyonun iki dahi ismi olarak karşımıza çıkan Donald Glover ve Phoebe Waller-Bridge’in şubat ayında duyurdukları Mr. & Mrs. Smith uyarlamasından tatsız bir haber geldi. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Phoebe Waller-Bridge, Glover ile yaşadıkları fikir uyuşmazlıkları sebebiyle projeden ayrıldı.

Star Wars spin-off’larından Solo: A Star Wars Story’deki rolleriyle dostlukları pekişen ikili, şubat ayında Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 2005 yapımı Mr. & Mrs. Smith’e yeni bir soluk getireceklerini duyurmuşlardı. İkili, Angelina Jolie ve Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı filmin televizyon uyarlamasında aynı rolleri üstlenecekken Phoebe Waller-Bridge’den ayrılık haberi geldi. Uyarlamaya senaryoda da katkıda bulunacak Glover rolüne hazırlanmaya devam edecek olsa da Waller-Bridge’in yerine yapıma katılacak oyuncu şimdilik belirsiz.

Amazon’un Prime Video platformunda yayınlanacak uyarlamanın konusu Doug Liman’ın yönetmenliğini üstlendiği filmle aynı. Dizi, normal ve sıkıcı bir evlilik hayatı sürdüren Mr. & Mrs. Smith çiftinin, aslında birbirini öldürmekle görevlendirilen rakip tetikçiler olduklarını öğrenmelerinin ardından aralarında geçen kovalamacayı ekrana getirecek. The First, Fargo ve Atlanta gibi yapımlarda da adı geçen senarist Francesca Sloane’in de katkıda bulunacağı yapım 2022’de yayınlanacak.