zendaya’da boş yok

zendaya’da boş yok


tatlı kızdan tokat gibi kırmızı halı dersleri


Disney Channel ünlüsü olarak hayatlarımıza giren pek çok isim var, ama Zendaya gibi ışık hızıyla yerden göğe çıkanı az. Shake It Up ve K.C. Undercover’lardan Dune’lara, Malcolm & Marie’lere terfi eden yetenekli hanımefendinin filmografisi kadar kırmızı halı görünümleri de oldukça etkileyici. Hiçbir görünümünde ıskalamayan, hep daha iyi bir şekilde karşımıza çıkan tatlı kızın en sevilen kırmızı halı görünümlerine beraber göz atalım.

Kırmızı halıda boy göstermeye başladığı günden beri sıradışı görünümlerin peşinde olan Zendaya’ya bir gün Met Gala’daki Cinderella olarak bir gün ise Dune’un galasındaki seksi kıyafetiyle adından bahsettiren yıldız olarak rastlamak çok mümkün. Zendaya’nın bu başarılı kırmızı halı performansının arkasındaki yegane isim ise stilisti Law Roach. Hatta bu başarılı ikilinin tarzı o kadar ilham verici bulunuyor ki, Zendaya geçtiğimiz sene CFDA Moda İkonu ödülünün de sahibi oldu. Katılsak mı katılmasak mı bilemedik, ama Gen Z hayran kitlesine hitap ettiği kesin.

Zendaya’yı son görüşümüzden başlayacak olursak, yıldızının parladığı Euphoria dizisinin galasında giydiği muhteşem Valentino elbiseyi Bulgari mücevherlerle tamamladığı bu görünüme tam anlamıyla bayıldığımızdan bahsetmemiz gerekir.

Sevgilisi Tom Holland ile beraber oynadığı Spider-Man: No Way Home filminin galasında da Valentino tercih eden yıldızın markayla arası epey iyi olacak ki filmine özgü diktirdiği, örümcek ağlarının evren üzerinde alımlı durduğu tek okazyon olan bu elbiseyle karşımıza çıkıyor. Fiziğine aşırı yakışan bu elbise için Zendaya’ya haydi bir alkış.

Stil konusundaki bir başka rising star olan Timothée Chalamet ile Dune galasında gerçekten bir power couple olarak gözüken Zendaya, bu kapalı ve çokça fütüristik görünümüyle de çok havalı. Bu elbiseyi bizler giysek muhtemelen sokağa çıkamayız, ama kendisine hayli yakışmış.

Yine konumuz Dune iken bu sefer Balmain imzalı ıslak bir görünümle karşı karşıyayız. Nude renkli vücudu saran elbisesi ve ıslak efektli saçlarıyla %200 seksi görünen hanımefendiye eşlik eden siyahlar içindeki Timothée epey gölgede kalmış gibi.

Zendaya’nın harika tarzının arkasındaki Law Roach’ın yarattığı tek ünlü tatlı kızımız değil elbette. Anya Taylor Joy, Hunter Schafer gibi ünlüler ve GQ, Glamour gibi dergiler için de çalışan Roach’un çalışmaları epeyce zevkli.

25 yaşında hem aşırı yetenekli bir oyuncu hem de bir moda ikonu olmayı başaran Zendaya’ya ne kadar hayran olduğumuzla ilgili bu yazıyı burada kapatıyor ve Euphoria’nın ikinci sezonunu izlemeye geri dönüyoruz.