yeni angel olsen albümü 3 haziran’da bizlerle!

yeni angel olsen albümü 3 haziran’da bizlerle!


big time


2021’de 80’ler temalı Aisles isimli bir cover EP, geçtiğimiz aylarda ise Karen Dalton cover’ı yayınlayan Angel Olsen, nihayet orijinal işlerine geri dönüyor. Olsen’ın altıncı stüdyo albümü Big Time, 3 Haziran‘da yayında olacak.

Whole New Mess‘i takiben gelen yeni Olsen albümü Big Time‘da 10 şarkı yer alıyor. Albümün prodüksiyonunu Olsen ile beraber Jonathan Wilson üstleniyor. Piyano ve baslarda Drew Erickson ve Emily Elhaj gibi isimlerin katkıda bulunduğu albüm tema olarak kendini özgür hissetmekle alakalı olacak. Zira albümün yazım süreci Olsen’ın eşcinsel olduğunu duyurmasından sonra başlamış.

Big Time’dan bir tekli de müzik videosu beraberinde geldi ayrıca. All the Good Times isimli yeni Olsen teklisi ayrılık sonrası hatırlanan, vedalaşmadan önce beraber geçirilen o eski güzel zamanları hatırlamakla ilgili. Şarkının sözlerinde ve Kimberly Stuckwish yönetmenliğinde çekilen müzik videosunda da bu durumu gayet görebiliyoruz. Romantik bir kısa filmi anımsatan videonun başrollerini Olsen ve sevgilisi Beau Thibodeaux paylaşıyor.

Big Time için 3 Haziran tarihini not alalım. Albümün şarkı listesi ve kapak görselini yeni tekli All the Good Times ve müzik videosu beraberinde aşağı bıraktık.

Big Time:

01 All the Good Times
02 Big Time
03 Dream Thing
04 Ghost On
05 All the Flowers
06 Right Now
07 This Is How It Works
08 Go Home
09 Through the Fires
10 Chasing the Sun