okay kaya yeni single’ıyla dolly parton’a selam çakıyor

okay kaya yeni single’ıyla dolly parton’a selam çakıyor


biraz da jolene konuşsun


Tanışan, duyan, gören herkesi kendine aşık etmekte bir dünya markası olan Kaya Wilkins ya da bildiğimiz sahne adıyla Okay Kaya, Kasım ayında yayımlayacağı yeni albümü ‘SAP’den animasyon video’suyla ikinci bir single daha yayımladı: “Jolene From Her Own Perspective.

Oyuncu ve model personaları ile de on parmağında on marifet olduğunu gözümüze sokmaktan hiç çekinmeyen ABD asıllı Norveçli müzisyen, şarkının Dolly Parton’ın ikonik parçası “Jolene”e bir cevap niteliğinde olduğunu söylüyor. Parton’ın “Jolene, Jolene” diye başlayan sözlerine karşılık Kaya’nınki ise “Dolly, Dolly” diye başlıyor. Kaya başka bir röportajında ise “Aslında bu şarkı ahlaksız bir biseksüelin aşk mektubu, hahah hayır şaka yapıyorum” diyor.

The White Stripes’ın da muhteşem bir cover’ına imza attığı “Jolene”, bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere bir kadının, kocasının aşık olduğu Jolene adlı bir kadına mektubu. Okay Kaya da şarkının öznesi Jolene’in bakış açısıyla hayal ettiği bu şarkıda “Bir adam yüzünden tartıştığımıza inanamıyorum, bu çok aptalca, yalnızca ikimiz hakkında konuşmayı tercih ederdim” diyor.

Her yaptığı ettiğiyle kendine hayran bırakan Okay Kaya’nın bu parçası bize cinsiyet rollerinin dinozor nesline ait kaldığı çağımıza dair ne de güzel bir mesaj veriyor: kadınlar erkekler için tartışmasın, birlikte el ele versin!