the away days’ten yeni single “life after love”

the away days’ten yeni single “life after love”


yaz bitiyor diye üzülenlere ilaç gibi gelecek


Biz bu cumaları nasıl sevmeyelim ki? Hafta sonunun habercisi olduğu yetmezmiş gibi bir de bize her hafta yepyeni mis gibi şarkılar getiriyor. Trafiğin yine oldukça yoğun olduğu bu Cuma gününün güzel haberlerinden biri de yerli değilmiş gibi hissettirmelerine rağmen yerli olmalarıyla meşhur, İstanbullu indie, dream pop grubu The Away Days’in yeni single’ı Life After Love.

Life After Love, sözleri bitmekte olan bir aşka ağıt gibi olsa da, hissiyatı ziyadesiyle enerjik ve dinamik. Gündelik hayatın stresinden müzik sayesinde kaçışı yaz öğeleriyle birleştiren single’ın grubun frontman’i Can Özen yönetmenliğindeki klibi de bu akşam dijital dünyadaki yerini alacak. Grubun 2010’da ilk tohumlarını atışından itibaren 10 yıl boyunca ekibin beyinlerinden biri olup 2020 itibarıyla solo çalışmalarına yoğunlaşmak üzere gruptan ayrılan gitarist Sezer Koç’un da gruba dönüşünü bir kutlama niteliğinde okumlayabileceğimiz, oldukça tempolu şarkıyı canlı dinlemek isteyenler The Away Days’i 11 Eylül Pazar akşamı Klein Phönix Park’ta izleyebilir.

Can Özen, Orkun Atik, Sezer Koç ve Toygun Şenel‘den oluşan, 2017 tarihli ilk albümleri ‘Dreamed at Dawn’dan beri heyecanla yeni albüm haberini beklediğimiz grup, umuyoruz ki bu yeni single ile ikinci albümün yolda olduğunun sinyalini veriyordur.