ye, yani kanye west müzik tarihinin en iyi parçasını açıkladı

ye, yani kanye west müzik tarihinin en iyi parçasını açıkladı


interneti elinde tutma çabaları devam ediyor diyebilir miyiz?


Yalnızca müzik dünyasının değil, tüm popüler kültür tarihinin başına gelmiş kesinlikle en şahsına münhasır, en deli, en beklenmedik isimler listesinde belki de rahatlıkla birinci sıraya yerleştireceğimiz Kanye West, pardon Ye, “buna ne gerek vardı şimdi” dedirten, WhatsApp’ta birbirinden ilginç gif sticker tepkileri vereceğimiz bir açıklamayla daha karşımızda. Ha yine de beklentinizi yüksek tutmayın, Kanye West saçmalıklarını kendi içinde puanlarsak en fazla ilk 35’e falan girecek bir açıklama.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ye West (@kanyewest)’in paylaştığı bir gönderi

Instagram’ı uzun süreli ilişkisini yeni bitirmiş biri gibi, efendime söyleyeyim işsiz bir gamer gibi, aşırı faşist bir -izm’ci gibi veyahut dümdüz bir Umut Sarıkaya yalnız ve ayısı gibi kullanan Kanye West, kimse ona sormamışken her nedense ona göre müzik tarihinin en iyi şarkısının ne olduğunu açıklamak zorunda hissetmiş.

WizKid ve Tems‘in “Essence” adlı, 2020 tarihli single’ını bu şerefe layık gören Ye, kendini bir Ryan Schreiber veyahut bir Anthony Fantano sanmaya devam ediyor olmalı ki bununla hızını alamayıp bir de “neden yılın en iyi iki şarkısını da açıklamayayım” demiş ve bu ödülü DJ Khaled‘in Rick Ross, Lil Wayne, JAY-Z ve John Legend ile ortak yapımı “GOD DID”ine ve Future‘ın Drake ve Tems ile single’ı “WAIT FOR U”ya vermiş.

Bize soracak olursanız, müzik dünyasının en iyi şarkısı diye bir beyanda bulunmak zaten dev bir deli saçması. Yılın en iyi şarkıları ise bu ikisi mi derseniz, kocaman bir hayır. Kanye West’e evrenden akıl sağlığı diliyor muyuz? Bundan da emin değiliz.