BEDAVA MI SANDIN, PARA VERİP ALDIM: COACHELLA

BEDAVA MI SANDIN, PARA VERİP ALDIM: COACHELLA


Festivalin Ayakli Reklam Panosu Olan ünlüleri


Posterine bakıp bir büyük devirmekle yetindiğimiz bir Coachella Festivali daha kapıda. Alfabe gibi line-up'ıyla ortalama bir Türk insanının üç ömürde görebileceği grupları tek bir festivalde toplayan Coachella, bu hafta sonu gerçekleşecek. Biz de Youtube VIP biletimizle takip edeceğiz.

 

 

Sahne alacak gruplar kadar boy boy poz veren ünlülerin de manşet olacağı festivali fırsat bilen markalar, "Tamamen duygusal" amaçlarla harekete geçtiler bile. Festivalde gördüğümüz ünlülerin bir çoğu, Coachella'nın kara kaşına kara gözüne gitmiyorlar aslında. Büyük markalar, bilinçaltınıza reklam yapmak için Hollywood ünlülerine yüklü miktarda nakit, SSK-Yol-Prim ödüyorlar. 

 

Misal; timsahın kendine yakışanı giymesi olan Lacoste, festivalde kendi kıyafetlerini giymesi için Lea Michelle'e 20.000 dolar ödüyor. McDonald's, Vanessa Hudgens'a festivalde bir Big Mac yemesi için 15.000 dolar veriyor.

 

 

Kate Bosworth'ün festivalde reklam yapmak için istediği ücret sadece ve sadece 30.000 dolar. Breaking Bad'in bir tanesi Jesse Pinkman; yani Aaron Paul ise 15.000 dolar ve iki VIP bilet karşılığı Coachella'da reklam yapmaya hazır.