CEP YAZICISI ÇIKTI

CEP YAZICISI ÇIKTI


At Cebe, çik


Akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz, laptop’larımız hatta iş telefonlarımız sayesinde her dakika iş takibi yapabildiğimiz şu günlerde ofisinizi birazcık daha hayatınıza dahil etmek ister miydiniz? Eğer cevabınız evet ise; ZUtA Labs sizin gibi işkolikleri sevindirecek bir yazıcı tasarladı; Pocket Printer.  

 

 

 

İsrailli firma ZuTA Labs, dizayn ettiği bu mini yazıcıyla ceplerimize girmeye niyet ediyor. Pocket Printer ile istediğiniz her an telefonunuzdan gönderdiğiniz dosyaları bastırabiliyorsunuz. Yazıcı olayına ‘Küçül de cebime gir’ motto’suyla yaklaşan şirket, hap kadar yazıcı yapmayı başardı.  

 

 

 

 

 

Gittiğiniz her yere götürebileceğiniz yazıcıyı, akıllı telefonunuzla ya da PC'nize direkt olarak bağlayabiliyorsunuz. Küçük şeytan, mürekkebini püskürterek ve aynı zamanda kağıt üzerinde kayarak baskısını yapıyor.  

 

 

 

Yazıcının pilini şarj etmek içinse; USB bağlantınızın olması yeterli. Tek bir şarjla bir saat boyunca çalışabilen Pocket Printer, şarjı bitene kadar binden fazla sayfa yazınızı yazabiliyor. Tek falsosu ise; şarjının üç saatte doluyor olması. 

 

 

 

Her şeyin mobilize edilerek ceplerimize sığacak şekilde tekrar dizayn edildiği günümüzde sizin de bir cep yazıcınız neden olmasın? Öyleyse; ünlü bağış platformu Kickstarter’da yerini alan Cep Yazıcı’sına siz de bir destek atın. Çünkü şirketin ürünü seri üretime sokabilmek için 400.000 dolara ihtiyacı var ve şu ana kadar 16.000 dolar toplanmış durumda.