COLORADO ORKESTRASI OT AŞKIYLA SAHNEDE

COLORADO ORKESTRASI OT AŞKIYLA SAHNEDE


Ot Kafasi Klasik Müzikle Ayağiniza Geliyor


Geçtiğimiz Ocak ayında marijuana tüketiminin ve üretiminin serbest bırakıldığı ABD eyaleti Colorado, otla ilişkilerine her gün bir yenisini daha katıyor. Hukuki onayı hükümet tarafından verilen ve legal olarak marijuana tüketimine başlanan eyaletten “Bir bu eksikti” dedirtecek haber geldi. Colorado Senfoni Orkestrası’nın marijuana temalı konser serisine hazırlandığı haberi ajansları çalkaladı.

 

 

Anlayacağınız Coloradolular ot kullandıkları esnada “Ne dinlesem?” sorunsalını yaşamayacaklar; çünkü klasik müzik ayaklarına kadar geliyor!

 

Marijuana endüstrisi için bağış toplanması amacıyla girişilen ve Colorado'nun ünlü Red Rocks Amfitiyatrosu’nda verilecek tam dört konserden oluşacak Classically Cannabis: The High Note Series isimli gecelerde Colorado Senfoni Orkestrası sahne alacak.

 

 

Konser haberini web sitesinden duyurarak doğrulayan Colorado Senfoni Orkestrası ise; hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Konsere gelecek olan kişiler, "BYOC" yani uzun adıyla; “Bring your own cannabis” başlığı altında yanlarında kendi otlarını da getirebilecekler. Ayrıca; etkinlikte alkol servisinin yanında 21 yaşın üzerindeki kişilere marijuana ikramı da yapılacak.