EN SİYAH DERİ CEKETLİ REUNION: THE LIBERTINES

EN SİYAH DERİ CEKETLİ REUNION: THE LIBERTINES


Temmuz'da Hyde Park'ta Olmak Vardi Anasini Satayim


Sabahki muhtemel Oasis reunion'ı haberiyle kendinden geçenler durun bir yere gitmeyin. Geçtiğimiz hafta başlayan The Libertines reunion dediokoduları sonunda gerçek oldu. Carl Barat ve Pete Doherty'nin karşılıklı flörtöz "Tekrar bir araya gelebiliriz" mesajlaşmaları, 5 Temmuz'da Hyde Park'ta gerçekleşecek British Summer Time adlı festivaldeki The Libertines konseri olarak vücut bulacak.

 

 

 

 

Son olarak 2010'daki Reading ve Leeds Festivalleri için bir araya gelen The Libertines'i bir kez daha canlı izleme fırsatı bulduğumuz için oldukça şanslıyız. Tahminen biletlerin satışa çıktıktan 10 dakika sonra tükeneceği festivalin ardından bu reunion kalıcı hale gelse ve bir de yeni The Libertines albümüyle taçlansa keşke demekten alamıyoruz kendimizi. Duy bizi Carl, duy bizi Pete. Bitsin artık bu çile…

 

 

The Libs'in haricinde; The Pogues, Spiritualized, Maximo Park, The Enemy ve The View gibi gruplar da sahne alacak festivalde. Ama birbirimizi yemeyelim; The Libertines varken başka kimse çıkmasa da olur.

 

 

Ön satışlar ŞURADA başladı.