EVDE YOKKEN DE KEDİNİZLE OYNAYABİLECEKSİNİZ

EVDE YOKKEN DE KEDİNİZLE OYNAYABİLECEKSİNİZ


Evde Kedinizi Yalniz Birakmak Artik Sorun Değil


Ne? Tam iki hafta boyunca evde olmayacak mısınız? Kedinizi tek başına bırakamıyor musunuz? Bu durumda bir yakınınızdan veya komşunuzdan rica minnet kedinize bakmasını isteyeceksiniz, onu sevmesini, beslemesini, bağrına basmasını isteyeceksiniz.

 

 

Kafanızı kurcalayıp duran “Kedim evde yalnız kalabilir mi?” sorusunun cevabı artık “Evet!”. Kedisi olup da evde yalnız bırakmak zorunda olanların gözü aydın. Kittyo adlı uygulama artık buna bir son getirmek için geliyor. Kickstarter’da bağışlarınızı bekleyen uygulama, kedinizle canlı yayında etkileşim kurmanızı sağlıyor.

 

 

 

 

iOS ve Android işletim sistemlerinin ikisine de uyumlu olarak yazılımı yapılan uygulamayı kullanarak kedinize istediğiniz zaman lazer tutabilir, oyunlar oynatabilirsiniz. Ayrıca; Kittyo’nun kahve makinesi şeklindeki cihazını kullanarak kedinizle konuşabilir, video’sunu çekebilir, hatta ona yem bile verebilirsiniz.

Henüz birkaç gün önce ünlü bağış sitesi Kickstarter’da yerini alan Kittyo, kısa bir süre içinde yaklaşık 190.000 dolar bağış topladı bile. Kittyo cihazlarının ilk partisi bu yılın Kasım ayında destekçilerine teslim edilmeye başlanacak. Takipte kalsanız iyi edersiniz.