HAYAT KADINI BULDURAN APP

HAYAT KADINI BULDURAN APP


Daha Neler Görebiliriz?


Mahalle bakkalımızın bile Apple Store’a adım attığı günümüzde, damacana suyu uygulama aracılığı ile istediğimiz dünyamızda “Daha neler göreceğiz?” sorusunun cevabı geldi: Hayat Kadını Bulduran App.

 

Para karşılığı seksin serbest olduğu Almanya’da, Pia Poppenreiter adlı girişimci insanların hayat kadınlarının profillerini bulabileceği ve iletişime geçebileceği bir uygulama tasarladı.

 

 

Peppr adlı uygulama kişiye en yakın hayat kadının nerede olduğunu gösteriyor. Peppr’ın çıkış noktası konusunda Pia Poppenreiter, “Bir sonbahar akşamı Berlin’de yürüyordum. O gün etek giymiştim ve hava inanılmaz derecede soğuktu. Ben sadece on dakikada bu kadar üşümüşken, sokakta bütün gün duran hayat kadınlarının neler yaşadığını düşündüm ve bu fikri geliştirdim. Eğer evden iletişim kurarlarsa hayat standartları daha da yükselecektir.” diyor.

 

 

Kadınları bedenleriyle para kazanmak zorunda bırakan bir düzene karşı savaşacağımıza, o düzenin işini kolaylaştırmanın ve teknolojiye adapte etmenin ne kadar doğru olduğu konusunda Pia Poppenreiter’ın bir açıklaması yok.