JARED LETO OYUNCULUĞA GERİ DÖNÜYOR

JARED LETO OYUNCULUĞA GERİ DÖNÜYOR


Tepsiyle önüne Konan Senaryolari İnceliyor


Ortalama olarak beş yılda bir filmlerde boy gösteren Jared Leto, Dallas Buyers Club’daki müthiş performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanmıştı.

 

Yaklaşık iki ay önce en şaşalı ödülü kapan 42 yaşındaki Jared Leto, Fight Club'daki sarı, Requiem For A Dream'deki müptela derken; Hollywood kariyerinde hızlı bir düşüş yaşamıştı. Sabreden aktör, Dallas Buyers Club’daki tanımakta zorlandığımız haliyle sergilediği mükemmel oyunculuğuyla Oscar’ı kazanarak harika bir geri dönüş yaptı.

 

 

Son dönemlerde oyunculuktan çok müzik grubu 30 Seconds To Mars’a vakit harcayan Leto, Oscar töreninin ardından biraz yalnız kalmayı tercih edeceğini açıklamıştı. “Zaten çok film yapmıyorum. Genellikle grubum 30 Seconds to Mars ile çalmayı tercih ediyorum. Son filmimi sorarsanız, o da 2009 yılındaki oynadığım Mr. Nobody idi. O yüzden bir sonraki filmim ne zaman olur hiçbir fikrim yok. Biraz yalnız kalmayı tercih edeceğim.” demişti.

 

Leto, son olarak; Dallas Buyers Club’ın oyunculuğa karşı ilgisini yeniden canlandırdığını ve önüne bir dünya fırsat çıkarttığını söyledi. Şu sıralar gelen teklifleri değerlendirdiğini ve yeni senaryoları okuduğunu açıkladı. Dallas Buyers Club’dan önce kendisine gelen senaryoları okumadan geçtiğini belirten oyuncu, çok yakında yeni bir filmle karşımıza çıkabileceğini söyledi. Gerçekten saygı duyduğu, ilham aldığı ve kendisi üstünde etkisi olan insanlarla çalışma şansı edindiğini ve bir yönetmen olarak kamera arkasına geçmenin keyifli olabileceğini de sözlerine ekledi.